On the conservation of food

 
 
 
Auktionsnr
205523
 
Beskrivning

GOUFFÉ, JULES. Le livre des conserves ou recettes pour préparer et conserver les viandes et les poissons salés et fumés, les terrines, les galantines, les légumes, les fruits, les confitures, les liqueurs de famille, les sirops, les petits fours, etc, etc. Paris (Librairie de L. Hachette et Cie) 1869.
Large (5), VI, (1)-450, (2, last blank) pp. Woodengraved frontispiece portrait (some foxing), title printed in red and black, woodengraved illustrations in text.
Contemporary black half leather, somewhat worn, gilt spine in five compartments, all edges gilt. From p. 375 somewhat dampstained in outer margin. Some foxing. First edition.


 
Kategorier
Böcker/Kartor, Kokböcker
 
Visas
Magasin 5, Frihamnen, Stockholm
Rum 6
 
 
 
Föregående bildNästa bild
On the conservation of food
Klicka för att förstora bilden
 
 
 
Budhistorik (3 bud)
 
Bud nr
Tid
Bud SEK
974718
2013-10-21 12:21:24
550
964314
2013-10-14 13:15:39
350
964039
2013-10-14 07:15:57
300
 * Ditt bud
 
AUKTIONEN AVSLUTAD
2013-10-21 kl 19:52
Slutpris SEK:
550
53 EUR, 62 USD
Bevakningspris ej uppnått
Utropspris SEK:
2 000
 
Transport
Föremålet finns i Stockholm. Transportpris från 344 kr.
Läs mer om transporter.
 
Stockholms Auktionsverk Online