Matlagning i skilda tider och epoker

 
 
 
Auktionsnr
197915
 
Beskrivning

KOKBÖCKER (6), Richardin, L'Art du bien manger, Paris (1906); Gilbert, La cuisine de tous les mois, Paris (1898); Escoffier, Le guide culinaire, Lagny 1912; Hagdahl, Kok-konsten som vetenskap och konst, Stockholm 1879; Sherson, The book of vegetable cookery usual and unusual, London 1931 och Gilbert, L'Alimentation et la technique culinaire á travers les Siècles, Paris 1928. 6 vol.


 
Kondition
Nötta. Varierande skick, skador och defekter.
 
Kategorier
Böcker/Kartor, Kokböcker
 
Visas
Magasin 5, Frihamnen, Stockholm
Rum 6
 
 
 
Matlagning i skilda tider och epoker
Klicka för att förstora bilden
 
Budhistorik (12 bud)
Bud nr
Tid
Bud SEK
890044
2013-09-01 23:10:50
1 400
889849
2013-09-01 21:48:16
1 300
889849
2013-09-01 21:48:16
1 100
887356
2013-08-31 01:20:41
1 000
888560
2013-09-01 03:21:38
950
 * Ditt bud
 
AUKTIONEN AVSLUTAD
2013-09-02 kl 18:03
Slutpris SEK:
1 400
134 EUR, 158 USD
Utropspris SEK:
1 200
 
Transport
Föremålet finns i Stockholm. Transportpris från 458 kr.
Läs mer om transporter.
 
Stockholms Auktionsverk Online